یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳ | Sun 24 Nov 2024
    برای اطلاع از تعرفه هزینه تبلیغات در باشگاه خبری فراساحل با ما تماس بگیرید
    جهت انتشار رایگان اخبار فعالیت های شرکت خودتان در حوزه صنعت فراساحل با ما تماس بگیرید
    باشگاه خبری فراساحل؛ مرجع تخصصی انتشار اخبار صنعت فراساحل ایران و جهان
Breaking News
سرخط اخبار سه شنبه ۵ دی ۱۳۹۶ ، ساعت ۱۵:۰۹:۵۶

وعده معاون وزیر صنعت برای افزایش استفاده از ظرفیت کشتی‌سازی ایرانی

باشگاه خبری فراساحل: معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: تنها 20 درصد از ظرفیت صنایع دریایی کشور استفاده ‌می‌شود و این خلاف سیاست‌‌های اقتصاد مقاومتی است. به گزارش باشگاه خبری فراساحل و به نقل از ایرنا، منصور معظمی دوشنبه شب در بازدید از بندر امیرآباد و مجموعه کشتی سازی صدرا در شهرستان بهشهر افزود: امیدواریم با تمهیداتی که دولت اندیشیده و حمایت نمایندگان مجلس شورای اسلامی از سال آینده بیشتر از ظرفیت صنایع دریایی استفاده شود و شاهد توسعه بیشتر این بخش باشیم. وی با اعلام اینکه دریا برای هر کشوری فرصتی طلایی است، گفت: کشور ما پنج هزار کیلومتر مرزآبی دارد و باید از این ظرفیت به نحو مطلوب تری استفاده کند. معاون وزیر صنعت افزود: یکی از بخش‌‌های صنایع دریایی کشور ساخت و تعمیرات کشتی است که قبلا باعث خروج ارز از کشور ‌می‌شد و اکنون با وجود شرکتی مانند صدرا با ظرفیت بالا در کشور هم ‌می‌توانیم کشتی بسازیم و هم تعمیرات را خودمان انجام دهیم و هم سکوهایی در مقیاس بزرگ و تناژ بالا تولید کنیم.

وی ادامه داد: وزارت صنایع به عنوان متولی صنعت ، از صنعت دریایی حمایت ‌می‌کند و با تفاهم انجام شده تلاش دارد تا این سرمایه گذاری‌‌ها به سمت داخل کشور هدایت شوند. معظمی گفت: کشور ما ظرفیت‌‌های بالقوه فراوانی در بخش دریائی دارد و باید از این ظرفیت‌‌ها استفاده شود و با استفاده از ترکیب ظرفیت‌‌های بالقوه، نیروهای ارزشی توانمند و تکنولوژی ، به سمت رونق صنعت دریایی پیش برویم. مدیر کارگاه شرکت کشتی سازی صدرا هم در این بازدید گفت که ساخت سه فروند بارج جمع‌آوری آلودگی نفتی بندر امیرآباد، بندر نوشهر و بندرانزلی در این شرکت نشانگر تخصص و تعهد فرزندان این مرز و بوم در صنعت دریائی است. جمشید حاجی زاده افزود : توانمندی لازم در بین متخصصان و تکنسین‌‌های صدرا در بخش‌‌های مختلف وجود دارد و باید با استفاده از این ظرفیت‌‌ها برای توسعه بیشتر این شرکت و توسعه اقتصادی تلاش شود.

وی همچنین با اشاره به بدهی‌‌های سال‌‌های گذشته این شرکت گفت که 90 درصد بدهی‌‌های این شرکت پرداخت شده است و اکنون تعمیرات شناورهای مختلف با قوت در آن در حال انجام است. مدیر بندر و دریانوردی و منطقه ویژه اقتصادی امیرآباد در شرق مازندران هم با اشاره به ظرفیت‌‌های بالای بندرامیرآباد گفت: ظرفیت اسمی بندرامیرآباد برای تخلیه و بارگیری سالانه 7.5 میلیون تن است که در سال جاری تاکنون میزان تخلیه و بارگیری چهار میلیون تن بوده است. سیاوش رضوانی افزود: رونق بندر و منطقه ویژه از تکالیف ویژه ماست و تلاش داریم تا با تقویت صادرات و ترانزیت کالا به نقطه روشن و قابل توجه برسیم. وی گفت: تاکنون بخش خصوصی یکهزار و صد میلیارد تومان در این بندر سرمایه گذاری کرده است که ساخت دو سورتینگ، کارخانه تولید کاغذ، گچ، فولاد، سیلو، انبار غلات و مخازن روغن خوراکی از جمله این سرمایه گذاری‌‌ها بوده است.

بندر امیرآباد در شمال شهرستان بهشهر در شرق مازندران واقع است. ایجاد این منطقه در سه فاز با 34 پست اسکله طراحی و اکنون فاز اول آن تکمیل شده ‌است. وسعت این منطقه ویژه یک هزار هکتار است و به شبکه ریلی ایران نیز پیوند دارد. ظرفیت اسمی بندرامیرآباد برای صادرات و واردات حدود 7.5 میلیون تن در سال است و تاکنون 50 درصداز این ظرفیت مورد بهره برداری قرار گرفت و امید ‌می‌رود با اجرای طرح‌‌های توسعه و زیرساخت و روند گسترش مبادلات تجاری اعم از صادرات و واردات این بندر بتواند با تمام ظرفیت خود فعال شود.



  کد خبر : 4952
  ارتباط با سردبیر : info@opc.ir
 

توجه :

در زمینه‌ انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است :
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «OPC» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • «OPC» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
اظهار نظر در خصوص این خبر :